Gecertificeerde eyelasher

Kwaliteits producten

 

Top kwaliteit

Wimperextensions Oldenzaal

More Than Lashes wimperextensions Oldenzaal werkt uitsluitend met producten welke uit de EU afkomsting zijn en dierproefvrij en vegan, ​

Hoe worden onze wimperextensions geplaatst

More Than Lashes wimperextensionsOldenzaal maakt gebruik van de nieuwste techniek op het gebied van wimperextensions. Door de wimpers stuk voor stuk en haartje voor haartje te plaatsen krijgt u een prachtig opgevulde wimperlook. Door een speciale bonder te gebruiken voor de wimpers zonder formaldehyde zorg ik ervoor dat uw eigen wimpers niet beschadigd raken en dat het niet schadelijk is voor uw gezondheid of voor uw ogen.
 

Kwaliteit


De wimperextensions zijn van een hoogwaardige kwaliteit. Met een vollere aanzet aan de basis die geleidelijk dunner wordt naar het uiteinde, precies zoals de natuurlijke wimperhaar.
De  wimperextensions waar ik mee werk zijn niet van echt te onderscheiden, vanwege de diversiteit in materiaal, curve en dikte kan ik bij elke vrouw de gewenste oogopslag creeëren.

 

Houdbaarheid

De houdbaarheid van de wimperextensions is per klant verschillend. Dit is afhankelijk van de natuurlijke groeicyclus en nazorg van de klant. 

Liever geen extensions, kies dan voor een Mrs.LashLift-Lash Volume Lift

* Ben je jonger dan 17 jaar dan kan ik helaas geen wimperextensions plaatsen

Prijzen wimperextensions

Wimperextensions One By One  

Nieuwe set €60,- 

Opvulbehandeling tot 2 weken €25,00

Opvulbehandeling tot 3 weken €35,00

Opvulbehandeling tot 4 weken €45,00

Verwijderen wimperextensions €10,00