Top kwaliteit

Gecertificeerde eyelasher

Kwaliteits producten

Elleebana Lash Lift

 

Semi permanente mascara (SPM)

SPM by Fabelash is een unieke duo wimpercoating dat je eigen wimpers meer volume geeft en verdikt. Dit product is niet te vergelijken met een wimperverf.

  • Heb je van je zelf dunne en weinig zeggende wimpers?

  • Geen tijd of zin om elke dag mascara te gebruiken?

  • Wil je graag 24-per dag een volle oogopslag?

 

Het is mogelijk met SPM, de semi permanente mascara die 3 weken de perfecte mascara look geeft!

De SPM bestaat uit 2 componenten, een coating én een fyber! De fybers zijn miniscule vezeltjes welke elk natuurlijk wimperhaartje verdikt. Het echte mascara effect wordt hiermee bereikt.

Een hoogwaardig product wat veilig is voor je ogen en wat een schitterend resultaat geeft. Je hebt geen omkijken meer naar je wimpers, deze zullen dag en nacht prachtig vol en vooral mooi zwart gekleurd zijn.

SPM is dus geen wimperverf maar een coating, oftewel een laagje om je eigen wimperhaartje heen. Wij brengen dit zorgvuldig en professioneel aan, elk haartje behandelen wij, zowel de boven wimpers als de onder wimpers. Heb je al wimperextensions en wil je ze aandikken? SPM is ook geschikt om over de wimperextensions heen te plaatsen.

Deze revolutionaire wimpercoating geeft extra volume, creëert prachtig zwarte wimpers en heeft als grote voordeel dat elke dag je mascara aanbrengen niet meer nodig is. Ook is dit product 100% waterproof.

Prijzen SPM

Semi-permanente mascara 

Bovenwimpers €30,00

Mini lash lift €45,00

(combinatie wimperextensions en SPM)

Maak direct uw afspraak